Post by glasexswitcomking on Mar 15, 2022 10:08:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mergedom: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mergedom: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaatori võtmed ▞▞▞
▞▞▞ Mergedom: Home Design 2022 version ▞▞▞
Okei
Osmmmm mäng, huvitav, kuid esemete taastamiseks kulub palju aega... palun tehke selleks midagi
Kui teile meeldivad reklaamid, on see mäng teie jaoks (mitte keegi)
See on hea, kuid see lõpetab ülesannete andmise ja see on natuke igav 😔
Mõne aja pärast see seiskub. Ma muudkui teen liidetud esemeid, aga tellimusi pole peale ühe ja ma ei saa seda täita, sest mul on vaja teha tooli PUU PUUEST, MILLEST LÄHEB KIIRESTI PUIT VÄLJA!!! Blaha!
Häbematu fremiumimäng. Sõna otseses mõttes kulutab iga mängus tehtud puudutus energiat. Ämbrid/sahtlid/tööriistakastid, mis annavad teile esemed, mida vajate ilma nähtava põhjuseta, välja arvatud selleks, et kutsuda teid taimerite kiirendamiseks kulutama. Mängis mängu umbes 5 minutit, enne kui sellega kokku puutusin. Desinstallige
Ma tõesti naudin seda mängu võrreldes teiste kaunistusmängude võimalustega. Jah, sa pead ootama, kuni esemed laevad ja energia taastub, kuid pole hullult raskeid mõistatusi, mida oleks võimatu ilma raha kulutamata võita. Üks asi, mis mulle väga ei meeldi, on see, et ma ei saa aksessuaare valida. Elutoa lambid ei sobinud kokku ülejäänud lampidega, mille valisin ja sinakassinine külmkapp ja pliit punase rösterahjuga?! 😬
Tõesti aja raiskamine. Laadimisaeg nii pikk, et saaks mängu jätkata. Ei ole seda väärt..
Üleüldse elan selles mängus ja mängin seda alati...aga...võiks olla veelgi parem, kui nad reklaame ei paneks. Samuti hakkasin mängima kaks tundi tagasi ja mulle meeldib see!
Mergedom: Home Design પઝલ famw
Ma armastan seda mängu, kuid üks asi, mis on valesti, on kastid, mis mõnikord lähevad katki ja mul on tavaliselt 800 raha ja sa pead oma raha kasutama, ma soovin, et ma jätaksin selle alles!!!😄 Peale selle ma armastan seda mängu, nii et ma soovitage see kohe alla laadida. Muide, mulle meeldib see!!!!!!!🤣😂😀
Mäng on suurepärane, kuid reklaamid on tüütud!
Huvitavale mängule meeldis väga mõni erinev kontseptsioon
Sunnitud reklaame on palju, iga minut reklaami saada pole lõbus.
Mergedom: Home Design Puzzle cnwd
liiga palju reklaame
Hea lõbus mäng
ÜLEKOORMATUD REKLAAM, NII tüütu. 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
See on okei. väga naljakas
Liiga palju reklaame
Mäng ei laadita. Olen seda läbi aegade mänginud ja ühtäkki jääb see lihtsalt laadimiskuvale ja lülitub välja
See sõrm osutab jätkuvalt, et järgmine samm on ärritav, ära anna aega, et see ise välja mõelda, ma proovin veidi kauem
Tõstan tähti siis, kui probleem reklaamidest energia hankimisega on lahendatud. Teatasin sellest ja hindan energiakrediiti, kuid see oli väga ajutine lahendus. Palun lahendage see! Edit: värskendus... tundub, et nüüd töötab palju paremini, aitäh!
Super
Learn ABC Letters with Captain Cat آموزشی iew
👌
Varem armastas seda. Nüüd peame iga kord ootama 30 sekundit, kui peame energiat taastama. Tõesti aeganõudev ja mul hakkab ootamisest igav. Siis saame ainult 25 energiat, mis läheb kohe ära. Jäta mind rahule!!!See oli hea kuni viimaste värskendusteni. Rohkem reklaame ja vähem preemiaid reklaami kohta. Lisati rohkem asju, mida tuleb ühendada, kuid säilitada sama suur töölaud, sundides mängijaid ostma varude pesasid.
Armastan mängu, vajame rohkem ruume
Vajan lisateavet selle kohta, mida edasi teha 🤔
Reklaam oli atraktiivsem kui päris mäng.
Ma armastan seda mängu väga, kuid viimasel ajal olen seisnud silmitsi probleemiga: mõned reklaamid ei anna mulle 25 võimsuskiirt, olen mängu mitu korda sulgenud ja avanud ning kuvatakse sama mittetasuvat reklaami. Kui see on parandatud, luban oma tärnide reitingut muuta 🙏
Hea, kuid liiga palju reklaame, kui võrguühenduseta ei mängita.
Ärge kulutage oma aega, see erineb reklaamist täiesti
Naudin mängu, kuid liiga palju reklaame.
saab mängida ainult ajutiselt. energia jookseb nii kiiresti, laadimine ka
Energia saab kiiresti otsa, taseme tõustes muutub see raskemaks, kuna energiatase on algusest peale sama suur. Kolm 🌟 ainult siis, kui te ei saa oma taseme tõustes energiat suurendada
See ei lase mul lähtestada
Suurepärane mäng, kuid energia saab kiiresti otsa