Post by glasexswitcomking on Mar 15, 2022 9:56:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FRONTLINE COMMANDO 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FRONTLINE COMMANDO 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti žetonų įsilaužimą ▞▞▞
▞▞▞ FRONTLINE COMMANDO 2 2022 version ▞▞▞
Taigi aš padariau pertrauką nuo žaidimo ir po metų grįžtu Tačiau mano nuostabai, kad žaidimas turi naują mano telefono klaidą / trikdymą. Kariai ir priešas neberodo tik scenos fonas ir taip nebuvo. Prieš pataisykite šią klaidą. Aš daugiau nematau savo grotuvo, pataisykite tai, aš matau tik foną, nieko daugiau...
FRONTLINE COMMANDO 2 Laga jsf
Programėlė mane nuolat uždaro. Tai reikia pataisyti
Tai geras žaidimas, bet šiame žaidime aš iššvaistau daug pinigų, kai kurios misijos yra sunkios
Gerai, bet tai nepanašu į fronto liniją „comando1“ ir „dday“.
Lygis, kurį noriu žaisti, neveiks tik apkrovų ilgą laiką ir neveiks lygio po šiaurės vėjo (fight club).
Tai geras kovinis žaidimas.... Bet kartais tai sugenda, tad pataisykite
3 noragai atsisiuntė tai, bet vis tiek ta pati problema. Kodėl aš nematau nieko, tik foną ir tik garsus, bet nieko. Kodėl? 😕😫
Kaip gauti specialų ginklą kaip gauti aukso variantą
Tik nežinau, kiek galiu skrandyje šaudyti į tuos pačius du samdinius ir tuo pačiu koviniu sraigtasparniu, aprūpintu dronu ar dviem (priklausomai, kiek laiko užtrunka jį numušti). Taip pat TIKRAI puikūs daiktai, tokie kaip granatos, dronai ir net medicinos rinkiniai, kainuoja auksą, kurį duodate po du ir kelis. Reiškia #eyeroll arba turiu žaisti amžinai, kad ką nors gaučiau, arba mokėti tikrus pinigus. Ne, ačiū!!!!!
Puikus žaidimas, bet norėčiau, kad tai būtų tarsi „call of duty“, kad šaudęs galėtum judėti.
wepon neatnaujinami pagal lauko mūšio kovą..
Blogiausias žaidimas, aš nematau jokio priešo.
Žaidimas yra gražus, bet aš negaliu atnaujinti ginklų, nes monetų nėra lengva gauti, o kai juos gausi, atnaujinimo laikas neateina
Geras žaidimas ir gera grafika, sudėtingas žaidimas yra geresnis
Tai įdomus žaidimas.
Negali matyti priešo. Matote tik tai, iš kur sklinda šūviai. Reikia atspėti, kur iš tikrųjų yra priešas.
šis gražus žaidimas yra labai geras
Prašome dar kartą įdėti frontline Commando 1. Labai noriu dar kartą žaisti tą žaidimą. Tai yra priekinės linijos komandos žaidimas.Viena žvaigždutė yra per daug šiam žaidimui, ginklai per brangūs, o aukso uždirbimas beveik nulinis, man patinka šis žaidimas, bet dabar tik ištrinu, todėl negaiškite laiko tam
Tai geras žaidimas. Labai patiko, lengvai valdoma graži grafika ir gera koncepcija
Nesveikas no lag pas mane
kai žaidžiu žaidimą, net nemačiau nei kur šaudžiu, nei kas šaudo. Neršiau kokioje nors dykumoje saloje su sulūžusiu gaubtu ir kai kuriais pastatais fone, pataisykite tai. taip pat nemačiau priešo.
Block Puzzle Puzzel nmlx
Tikrai geras, bet frontline Commandon 1 lengva nusipirkti ginklą #, bet tai nėra visiškai suprantama, jūs turite padaryti tą patį.
Neblogas
Žaidimas nuolat užšąla ir aš prarandu daug monetų! Norėdamas iš jo išeiti, turiu nusileisti. Labai apmaudu, pataisykite!!
Šis žaidimas yra labai įspūdingas. Man labai patinka šis žaidimas, nes jame mažai MB ir gera grafika. Man jis labai patinka
Puikus zaidimas! Man tai patinka. Tai paprasta ir vis dėlto verta žaisti.
Tada tai buvo geras žaidimas ngl, bet dabar kūrėjai to nepaisė. Net negali tinkamai veikti naujuose išmaniuosiuose telefonuose
gražus žaidimas, bet kurį laiką neveikia tinkamai
negaliu nušauti ir jis juda kiekvieną kartą, niekada nežaisk šio žaidimo
FRONTLINE COMMANDO 2 অ্যাকশন asa
lėtas būrių atnaujinimas. kartais žaidimas sugenda
Šis žaidimas anksčiau buvo geriausias, dabar jis stringa 😠 Tiesiog švaistomi duomenys, tai kak 😝😠😤
Ziauriau geras bet po to labai sunku
Man patinka šis žaidimas, tai tikrai jausmas dalyvauti Nicos mūšio lauke
Puikus žaidimas, bet grafika ne per gera
Šis žaidimas yra nuostabus ir man jame patinka tai, kad tu turi komandos draugą, o grafika yra gera.