Post by diskingbadiva on Mar 7, 2022 8:30:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничене кључеве ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing 3D 2022 version ▞▞▞
Очајне главе повремено организују трке по градским улицама у тачно доба дана. ... Гаме Стреет Рацинг 3Д онлајн. PLAY. Loading... Street Racing 3D.
Street Racing 3D Състезателни jctg
То је веома добра и забавна/заразна игра. За сада немам притужби на то. Ако особа воли трке и/или вожње уопште, топло препоручујем ову.
Деинсталиран... Не могу да изаберем свој први ауто? Желите да се кандидујем у било ком П.О.С-у који изаберете за мене... Не... Не волим игре које ми не дозвољавају да сам доносим одлуке.
Свиђа ми се ова игра али има превише реклама..
Екстра а 😲😲😲😲
Игра је невероватна, свиђа ми се, у овој игри је било времена када сам заборавио да сакупим своје награде Купио сам пуно аутомобила игра је добра, али контроле
Превише грешака. Нема правих граница у стазама. Аутомобили се стално заглављују. Веома лоше искуство које иначе уништава пристојну игру
Ова игра је заиста добра, али морате зауставити ову и ту лиценцу
Прилично је лако контролисати и волим модел аутомобила! 👍👍👍👍👍
Није лоса
Не може се играти са пријатељима. Ускоро додајте ову функцију
Street Racing 3D АПК-7.2.9 Преузимање Андроид - Android ...
Игрица је одлична, само да се уклони те силне рекламе, игра би била још боља и техника.
Јефтина реклама у средини
Ова игра је најбоља у игрицама аутомобила, јако ми се свиђа.
Đua xe đường phố 3D Đua xe lrat
Ова игра је најбоља тркачка игра у ГООГЛЕ ПЛАИ-у, судећи по оцени и стварном игрању. Контроле су цоол, графика је добра, али још увек осећам да јој недостају функције, на пример. Пречице и прилагођавање аутомобила у целини лепа игра!
Ниста посебно,препуна реклама после сваке одвезене трке.
Ово је највећа апликација коју сам икада играо, дајте овој апликацији скилине, оценићу је са 5 милиона, хвала вам што сте направили ову апликацију
Забавна игра, добро играње и трке, али једноставно превише реклама које се појављују, веома досадне и штета или бих наставио да је играм.
Превише додавања, иритантно је када идете на стриминг уживо. Зато бришем.
Ова игра је заиста добра и добра је ако ваш уређај има мало простора за складиштење или ако је то јефтинији телефон. Да будем потпуно искрен, мислим да асфалт 8 има више грешака. Не бринем за графику, али мој савет је да је најбоље да се одлучите за серију асфалта ако тражите бољу игру. Прва ствар коју мрзим је то што нема везе са Гоогле плаи игрицама, а ако желите да сачувате напредак, можете да користите само Фацебоок.
За мене је то графика, графика је ок, али прилагодите је мало више да би могла да пређе мој ниво графике. Волим игру, али када купујем два аутомобила која волим онда купим један, тешко је повратити новац (молимо вас да ставите више новца на крају сваке трке +10%) (обично га избришем)
Врло добра 4+.
Street Racing 3D Трке wrwk
Немају сви прави новац за куповину...ова игра је веома интересантна и ослобађа од стреса, али је веома скупа па сам јој дао 1 звездицу...да није скупа добила би 5 звездица...па то је моје мишљење
Било би лепо да можете да играте а да не заостаје толико да не можете да возите. Каже да је сервер заузет, покушајте поново касније. То говорим откад сам инсталирао игру
Уживам у музици и сцени
прилично кул тркачка игра. могао би користити неку бољу опцију боја на аутомобилима. Дао бих му 4 звездице, али након овог последњег ажурирања вероватно ћу га деинсталирати. покушавају аутоматски да наплате мој рачун за нешто. Нисам ни покушао ништа да купим. на срећу морам да дам дозволу сваки пут када обавим било какву куповину. Добијем искачући прозор на екрану када се пријавим или када променим екране. претпостављам да покушавају да опљачкају људе. Предлажем да подесите безбедност ПРЕ повезивања налога.
Игра је добра, може се рећи још један римејк онога што смо сви раније играли. Оно што не волим у овој игри су противници. Чини се да нису прави играчи што је велика мана. Купио сам ГТР и побеђивао у свакој игри јер противници долазе са мањим брзинама. Треба пуно радити на игрици. Контроле такође морају да раде. Желео бих да дам 2 звездице за 5. Деинсталирам одмах!
... as well as apps for your Android and iOS phones and tablets. ... men from the road have steer a Ball down a narrow 3D race track games!
Плаћа се а то ми се не свиђа у овој верзији. Није бесплатна Није бесплатна верзија игре
Добро искуство играња. Реклама је донекле узнемирујућа, али и графика и игрице су савршене и добре за играње ⏯
ова игра је тако добра са високом графиком
🤢ово уопсте није исто
ФОООООООЛЛЛЛЛЛ АЈМО СВИИИИИИ...БАААААМММ
Игра квари на високим нивоима у пвп-у. Отприлике половина огласа које гледате за награде не даје награду. Пут до многих огласа. Много дуго да се набаве аутомобили без новчића
Добра
ストリートレーシング3D レース xoj
Добра игра. Одлична графика, контроле није тешко схватити, а режим каријере је забаван. Један од мојих фаворита. Једино што ми се не свиђају су рекламе.
Добра игра, али салон није ту, салон за возачко седиште је спољни салон, али игра је много боља од свих игара. Волела сам ову игру Хвала !!!
Сјајно је и занимљиво.
Веома лоша игра, толико додатака. Не користите ову апликацију, требало би је избрисати из Плаи продавнице.
Тек сам инсталирала па ми је још ново . Овако стварно супер!!
Имајте на уму да дрифтовање није бржи начин за скретање. Такође би било лепо имати дугме за гас.
Ово мора да је најгоре изведена игра икада, буквално сам банкротирао и ништа не могу да урадим поводом тога, а за трке где вам треба одређени ауто су тако неправедне ако користите ауто који вам дају јер је ваш ауто 10 пута спорији од осталих аутомобила што га чини буквално немогућим
Веома је забавно, мислим да би свако требало да има ово на својим уређајима.
Крш
Није нешто
Sky Dancer Premium הרפתקאות zmzt
Лепа игра, али превише додавања није добро.
Добра игра, али мали новчић...
Врх