Post by diskingbadiva on Mar 7, 2022 8:14:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thimbleweed Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thimbleweed Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк ключі ▞▞▞
▞▞▞ Thimbleweed Park 2022 version ▞▞▞
Хороша гра, просто фінал не сподобався.
Люблю гру. Шкода, що він не синхронізує збережені ігри між пристроями.
Я купив цю гру через всі позитивні відгуки про неї. Поки що я працював лише через 4 години, але ось мої перші думки: ПОЗИТИВНИЙ: Мені подобається графіка та загальний ретро-аспект. Це нагадує мені гру в старі ігри Sierra та LucasArts. НЕГАТИВ: Я думаю, що озвучку можна було б зробити краще. Здається, що всі вони могли бути зроблені однією людиною. Загалом, під кінець гра приросла до мене.
Було добре до кінця. Мені здається, що історія є антікліматичною. У ньому було кілька дір у сюжеті, які я міг би продовжувати, але я не хочу псувати історію для тих, хто хоче купити цю гру. Персонажів я вважаю, що їх приємно і цікаво слухати, але я хотів би, щоб вони не могли дотримуватись історій між вбивством, сімейною драмою та таємницею, що огортає Thimbleweed Park. Ймовірно, гру прискорили, щоб відвідувачі на Kickstarter не почувалися обманутими, оскільки їхні гроші були використані неправильно
Thimbleweed Park Приключения iby
Найкраща гра в яку я грав на андроїд. Я грав у багато ігор, але щоб на 100% завершити цю гру, я в підсумку грав 40 годин. Я засинав кілька разів, тож це було приблизно 30. Усю гру було весело та складно. Я люблю такі ігри. Браво розробникам. Я займаюся ремонтом, установкою, оновленням та дистанційною підтримкою комп’ютерів/стільникових телефонів/розумних пристроїв. У цій грі є багато частин, де обговорюються старі комп’ютерні пристрої зі старими стилями програмування та двійковими файлами. Люблю це!!!
Неймовірний ігровий досвід із можливістю відтворення. Багато комедійних обмінів і прискіпливих деталей було розміщено на грі та персонажах. Я б порекомендував це подрузі, мій SO і я були в захваті!
Чудова гра, вона була набагато довшою та кращою, ніж я очікував. Мені доведеться дивитися решту кінцівок, тому що я випадково перекрив свої дані збереження перед тим, як зайти в дротяний каркас ігрового майданчика, тому мені довелося грати лише в кінцівку Delores. люблю метагумор, і я хочу дізнатися більше про хлопця-поліцейського, адже він був керівником заводської ранньої моделі людського обличчя, він правдивий вбивця та багато іншого
Я застряг, тому здався і подивився на прогулянку. Я дізнався, що мені доводилося виконувати певні дії, більшість з яких я не мав уявлення з гри. Я не міг повернутися назад і зробити їх після, щоб продовжити, тому застряг. Я не хотів починати з початку, і мені довелося йти крок за кроком, щоб кудись дістатися. Графіка та сюжет чудові, але я був розчарований геймплеєм.
Сподобався кожен його 256-кольоровий піксель. Справжні вісімдесяті були не так веселі, як розумна ностальгія, зображена в цій грі. І Рон Гілберт, будь ласка, зробіть Monkey Island 3b з цим двигуном <3 <3 <3
Я поставив їй дві зірки просто тому, що це дуже добре складена гра. Мені подобається, що ви можете перемикатися між персонажами, це робить його цікавим. Але, очевидно, це також робить його набагато складнішим, включаючи кілька різних способів зробити щось. Це звучить добре, за винятком випадків, коли ви застряєте. Я почав гру, просто граючи в неї, знаходячи те, що можу знайти, і роблячи те, що можу зробити. Зрештою я опинився в місці, де я не міг продовжити, тому спробував підказки, але вони не були корисними. Тож я використав прогулянку, і багато речей не збігалися з тим, що було мені доступно. Тому зараз я застряг і не знаю, як діяти далі. Я так втомився безрезультатно ходити, але я просто кину гру. Якщо ви не хочете витрачати нескінченні години на пошук цього предмета з тисячі можливостей, я пропоную вам розпочати гру з огляду та слідувати за ним. Особисто я витратив достатньо часу на цю гру, тому я просто видаляю її. Шкода.
Дивовижна гра! Був шанувальником Maniac Mansion і хотів щось подібне. Ця гра чудова і не тільки для ностальгії. Озвучка, головоломки та історії чудові. Граю з моєю 7-річною дочкою, і їй це подобається. Є кілька дорослих жартів, тому я обов’язково приховую ті, що з нею.
Розважально, смішно та складно навіть у звичайному режимі! Єдина проблема була з діалогом, було легко вибрати неправильний варіант, що трохи розчарувало. Я збираюся негайно переграти у складному режимі!
Графіка була дивовижною, але сюжетна лінія була справді м’якою, без кульмінаційного моменту, якщо чесно, здається, сюжетна лінія зайшла занадто далеко. Деякі з персонажів дійсно дратували. Загалом, ця гра ніколи не може зрівнятися зі старішими іграми, як-от зламаний меч або gabrial knight, ці гіганти порівняно з цією.
Міцна старошкільна пригодницька гра point and click. Я не був прихильником того, що доводилося перемикатися між такою кількістю персонажів, і кінець мав прохолодний поворот, але в підсумку він був трохи приголомшливим. Проте я отримав задоволення від гри, і це того варте.
Яка фантастична гра. Це повернуло так багато спогадів про гру в старі ігри Lucas Arts, як-от Monkey Island і Zach Mccracken і Alien Mund Benders. Дійсно добре поєднана гра, що викликає ностальгію. Для тих, хто має негативні відгуки, ви, мабуть, занадто молоді, щоб пам’ятати ігри, які я назвав вище, або просто не розумієте якісну гумористичні пригодницькі гри.
Я виріс на чудових пригодницьких іграх, таких як Sierra і LucasArts. Ця гра займає перше місце серед таких, як Space Quest, Kings Quest, Monkey Island, Day of the Tentacle... Я відчуваю себе дитиною, яка грає в неї. Отримайте цю гру. Якщо вам подобаються пригодницькі ігри, добре зроблені ігри, веселі ігри, інтригуючі ігри... в основному, якщо вам подобаються ігри, тут є щось для вас. Отримати. Це Гра! Розробники, ви створили шедевр. Я сподіваюся, що ви досягнете успіху з цією грою, і я щиро сподіваюся, що буде більше ігор у роботі!
Гра сама по собі досить хороша. Витратив на це багато часу, і отримав задоволення. Але довелося отримати новий телефон, але я не знайшов способу його синхронізувати, тому мені довелося підключити новий телефон. Весело, але я не впевнений, що хотів би зробити все це знову
Не можна грати в гру. Отримання «критичної помилки».
Я утримався від перегляду гри, поки не закінчив гру. Не дуже впевнений, що мені дуже подобається фінал, але геймплей був чудовим, а головоломки цікаві. Мені знадобилося 14 годин, оскільки я не хочу використовувати занадто багато підказок, тому намагаюся якомога більше змінних. Смішні діалоги!
Чудові файли point and click adventure..x із великою кількістю старого доброго гумору. Приємна графіка та гарна озвучка.
Ця гра дивовижна. У мене на комп’ютері є DLC з викупом, але грати на цьому сенсорному екрані на жорсткому рівні складності – це зовсім нова гра. Це моя улюблена нова старошкільна гра. Я особняк маніяка /день щупальця, повний газ, Сем і Макс, такі хлопці; тож ця гра — бджолині коліна! - Денні Бі
Чудова гра! Несподіваний кінець, без спойлерів, але мені сподобалось. Легке управління. Чудова історія. Мені нагадала гру у минулі часи під назвою Day of the Tentacle від LucasArts. Я б однозначно рекомендував Thimbleweed Park. Вони зробили фантастичну роботу.Любив кожну хвилину! Мені дуже сподобався піксельний макет, і ігровий процес був дуже веселим. Персонажі були досить кумедними, а історія захоплюючою. Однозначно хочеться більше таких ігор. Також дуже сподобалося, що це відбувалося в 80-х!
Thimbleweed Park સાહસિક fghl
Ідеальна гра! Справді залежний від цього і сумний, коли закінчив. Це була досить довга гра, і мені знадобився деякий час, щоб її закінчити. Варто будь-якої ціни, яку стягує магазин у той час, коли ви його переглядаєте.
Я насправді не маю тут багато претензій.. Я маю на увазі 4-ю стіну? Кому він потрібен.. Чудовий сюжет, і я ЛЮБЛЮ повний комплімент закадрового голосу.. Деякі незначні проблеми з деякими дрібними предметами через відсутність тонких пальців.. Функція масштабування була б моїм єдиним запитом
Я ледве можу передати словами, як я люблю цю гру, я не думаю, що вона потребує довгого огляду, якщо ви любили грати в пригоди point and click у 80-х, тоді вам це сподобається. я не хотів, щоб це закінчилося. Будь ласка, продовжуйте створювати чудові пригодницькі ігри, і я буду продовжувати їх купувати. Чудова робота, хлопці!
Без слів!!
ДЯКУЮ ДЯКУЮ ДЯКУЮ! У цій грі Mannnn я повернувся до того, щоб сидіти за комп’ютером мого тата в кінці 90-х і грати в класичні пойнт і клікери. Досить важко, щоб змусити мене почухати голову й піти на кілька днів, але я можу з гордістю сказати, що мені не знадобилася жодна підказка, щоб завершити всю гру 😁. Так весело, я не можу дочекатися твого наступного назви!
Почалося багатообіцяюче, АЛЕ потім стало менш таємничим, більш заплутаним і безглуздим! Останньою краплею стало те, що потрібно було лише для того, щоб отримати гаманець клоуна. Я ненавиджу виходити, але я видаляю, не завершивши...
Піксельність зробила це неможливим. Я видалив через 10 хвилин після запуску гри.
Весела передумова, але дратує та складна у використанні. Якщо ви щось пропустите, здається, немає шляху назад, щоб виправити вашу помилку. Я навіть знайшов покрокове керівництво, і воно мало допомогло. Я видаляю.
одна з найкращих ігор, в які я грав. діалоги - це, безумовно, найкраща функція в грі, я багато разів сміявся вголос з того, що відповідали персонажі, або над дрібними деталями тут і там, хоча якщо чесно кажучи, їм дійсно потрібно було реалізувати можливість пропускати рядки коли вам доводилося повторювати той самий діалог знову і знову, оскільки це було б неприємно. ЧУДОВА історія, симпатичні персонажі, цілком гідний досвід для мене 10/10!
Incredible Monster City Battle የአየር ሁኔታ vxh
Така ностальгійна подорож. Особняк маніяків та інші чудові посилання змусили мене знову почути себе дитиною. Пам’ятаю, я хотів створювати такі пригодницькі ігри. Я сподіваюся на наступну гру колись. Чудова робота, однозначно варто придбати.
Фантастична гра. Захоплююче відкриття в кінці. Мені це дуже сподобалося. Я обов’язково переграю цю гру у жорсткому режимі.
Будучи завзятим фанатом Maniac Mansion, я привів мене до цієї гри, я ніколи не купую ігри, але скористався цією і люблю її!! Якщо ви шанувальник Maniac Mansion, то вам сподобається ця гра. Почав з 4 зірки, але якщо не буде катастрофи, я повернусь, щоб вийти на 5-й. Чудова робота хлопці
Дуже схожі на захоплюючі ігри LucasArts і Sierra кінця 80-х і початку 90-х! У цій грі є все: складні головоломки, багата історія, гумор і, що найкраще, без мікротранзакцій чи реклами. Просто купіть гру (або скористайтеся Google Play Pass), і все! Ви будете грати годинами.
Мені це дуже сподобалось, але я думаю, що я застряг у збій поклав певну монету в певну річ, набрав певний # і отримав правильне повідомлення, але без результатів і без інших монет.. навіть у слот.. так ..я перевірив всюди в Інтернеті..можливо, з часом я почну знову з нового файлу.Редагувати: я перезавантажив..а потім навіть знову заплутався після того, як це не заощадило 2-3 години часу відтворення..таки я відмовляюся бути людиною, яка оцінила цю гру низьким до н.е., вона така чудова, і я такий щасливий, що мені довелося в неї грати!
Мені дуже важко написати цей відгук. Я чекав на нього дуже довго і не міг дочекатися, щоб зіграти. І ось, коли я нарешті це зробив, все почалося дуже добре – чудова ретро-графіка, хороший звук, чіткі елементи керування, таємнича історія. Однак, чим більше ви прогресуєте, тим більше головоломок вимагають деяких стрибків логіки (грати в жорсткому режимі), і історія втрачає себе до такої міри, коли я ставив під сумнів мотивацію персонажів. Мені дуже подобається гра, і я вражений кінцевим продуктом. На жаль, для мене він розвалюється ближче до кінця, і я не буду вдаватися в подробиці, щоб уникнути спойлерів. Чи рекомендую гру? Різновид. Чи вартий досвід такої ціни? Безумовно. Навіть якщо я не задоволений останньою третиною гри, все до цього моменту — це все, що ви можете попросити від свіжої пригоди, що викликає ностальгію.