Post by diskingbadiva on Mar 7, 2022 8:10:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatut vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Atelier Online: Alchemist of Bressisle 2022 version ▞▞▞
Olen SUUR Atelieri mängude fänn, nii et mul on väga hea meel, et see on mobiilis olemas.See on armas ja lõbus, tore on näha naasvaid tegelasi, lihvimine on hea ja automaatne funktsioon on tore, kui tahan oma aju välja lülitada. 4 tärni, sest kuigi ma läksin mängu teadmisega, et kulutan raha tegelaste tõmbamisele, maksab see liiga palju!! Olen veidi pettunud ka ühiku tõmbemääras! Ma pole veel tegelast välja kutsunud. 😭😭 Ootan põnevusega, kuhu see mäng läheb, jee!
Kuidas saada internetti
See on armas, kuid võib-olla tuleb salvestusruumi piiramine lõpetada või seda suurendada. Samuti võib vaja minna üksikasjalikumat varude sortimissüsteemi.
Pidevalt akadeemiasse naasvad krahhid, naeruväärselt väike gacha valuuta pakkumine, ülesanded on nii ebamugavad ja tülikad, et see on mõeldamatu, et see ilmus sellel kümnendil. Redigeeri: edasised kokkujooksmised, kui kasutate paati, ja ühenduse katkestamine mitmikmängu ajal põhjustab lõpmatu tsükli.
Mängisin mängu kohe käivitamisel ja nautisin seda, kuid kui proovisin uuesti sisse logida, andis mäng mulle pidevalt veateate, öeldes, et failide allalaadimine ebaõnnestus ja see pidi uuesti ühenduse looma. Midagi, mida ma olen proovinud, sealhulgas selle uuesti allalaadimine, ei aidanud parandage probleem
See hoiab su käest kinni, et hulluks ajada ja see on nii "mobiilimäng", et teeb haiget. Ei aitäh.
Ei soovita üldse. Nii kallis lähenemine on kohutav.
Mul on väga hea meel, et see mäng USA-s välja tuli. Loodan, et see kestab sama kaua kui tema Jaapani kolleeg. Mäng ise on tohutult lõbus. Kuid sellega seoses tahan tähelepanu juhtida probleemile ja see puudutab dialoogi. Grammatikat võiks veidi parandada. Ja kuigi mul pole selle mõistmisega probleeme, on sõnu ja väljendeid, mida jaapani keelt mittetundvatel inimestel ei tekiks. See on peaaegu ainus oluline probleem, mille peate minu arvates parandama või mille suhtes valvel olema.
Ei saa mängida, seal öeldakse ainult "failide allalaadimine ebaõnnestus, uuesti ühendamine" Proovisin kahte erinevat seadet, proovisin WiFi-d ja mobiilset andmesidet, proovisin puhast desinstalli ja installimist. Miski ei tööta, sõber saab sisse logida, et serverid ei töötaks. Keegi võrgus ei räägi sellest veast, et näha, kuidas teised lahendasid, kuid see on masendav.
See on ok mäng "on aega raisata". Ei midagi erilist tegelikult. Pidage meeles, et see mäng on olnud hooldusrežiimis ja seda pole enam aastaid arendatud, nii et boltrend ostis tõenäoliselt õigused kiire raha haaramise eesmärgil. Rääkimata sellest, et boltrend on aeg ja aeg oma idola ja disgaea rpg väljalaskmist segamini ajanud. Samuti avaldasid nad arc the lad, mis võeti kodupiirkonnas võrguühenduseta enne isegi ülemaailmset väljaandmist. Boltrend on kiirelt raha haarav keskpärane ettevõte, olge enne raha kulutamist ettevaatlik.
Akadeemiasse naastes jäi alati mustale laadimiskuvale kinni
Miks see mäng välja tuli, kui JP-versiooni sisu pole alates 31. märtsist 2020 värskendatud?
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Igranje uloga jltt
Mis puudutab mobiilimänge ja gacha mänge, siis see on hea, aga see selleks. Jõudsin kolmandast piirkonnast enne, kui oma pettumusest aru sain. Iga tavaline mängu edenemine on nüristatud, et see sobiks tavalise gacha mehaanikaga, kusjuures retseptid ei ole enam paindlikud. Enam pole kaupade kategooriaid, pole bestiaari ega üksuste sõnastikku, hoiuruumi/koti saldo on kõik korras ja kõigele lisaks on see lollakas ja halvasti tõlgitud. Tõeline ateljeemäng lööb teid ära.
See on tõesti hea mäng, kuid see ei laadi mu andmeid tagasi ja ma ei tea, mida ma valesti tegin
Kuigi see mäng tundub lõbus, kuid miks see sageli akadeemiasse sisenedes pidevalt laadib ja sunnib mind rakenduse sulgema ja avama? See on tüütu. Pärast värskendust EI OLE viga IKKAGI PARANDATUD. Kas eelistate mängu sundlähtestamist, ah?
Atelier Online: Alchemist of Bressisle משחק תפקידים igra
Iga kord, kui ettevõte paneb ühte gacha-süsteemi nii relvad kui ka kangelased, muutub see igavaks. Samuti, miks pole tasuta gacha loosimist?See on esimene kord, kui ma seda uue mängu puhul näinud olen. Ma saan aru, et mõnele inimesele see meeldib, sest saate rääkida tegelased, kunstikujundus ja lugu on kõik ainulaadsed. Kuid tundub, et nad ihkavad väga kiiret raha. Soovin, et need ettevõtted mõistaksid, et rikkaks saamiseks ei pea te inimesi ära kiskuma. Teised suurepärased gacha mängud auhinnavad mängijaid.
Väga pettunud, eelregistreerisin, sest mulle meeldis ateljee iiris, pärast kõigi negatiivsete arvustuste nägemist hakkasin arvama, et see pole isegi seda väärt, kuid proovisin siiski proovida.......ja ma ei saa isegi mängida, olen takerdunud seina taha "failide allalaadimine ebaõnnestus taasühendamine", puudub edenemisriba, pole võimalust mobiilse andmeside kaudu alla laadida või midagi muud, lihtsalt must ekraan pitsilise äärisega ja see teade ilmub iga minuti pärast või nii et pärast seda, kui ma vajutasin kinnitamiseks....
Vahel jookseb kokku, halb kvaliteet, aga mängupilt on ok
Ja siin me jälle oleme...aga ma ei saa oma eelmist arvustust muuta, nii et...nüüd on käimas hooldus, mis seletab üsna palju...aga miks see vastus viibis? Igatahes...nüüd saan sellele tegelikult parema ülevaate anda
Hea mäng, kuid tegelaste leht on tõrges. See on alati külm, kui ma üritan kedagi üles tõsta
Mäng on alguses armas ja lõbus, kuid serverid jooksevad alati kokku, põhjustades mänguprobleeme. Olen selle tõttu oma konto kaotanud ja Boltrend mängud keelduvad isegi minu kadunud kontot otsimast. Lisaks kõigele sellele, et mäng on tugevalt pay2win, kuna 30. tasemest kõrgemale jõudmiseks on vaja gacha tegelasi dupes (mis on kasutu) ja iga dupe suureneb ainult 10 taseme võrra. Nagu näete, vajate iga tegelase kasutatavaks muutmiseks tonni dupes ja see on peaaegu võimatu, kui just vaal pole.
Õpetus on nii pikk ja tüütu. Laske mul seda mängu mängida, ärge pange mind 30-minutilist õpetust, millele keegi niikuinii tähelepanu ei pööra.
Suurepärane mäng korraliku gachaga ja õnneks ilma energiasüsteemita. See oleks 5 tärni, kuid külmutamine (tavaliselt juhtub, kui lähen mitme mängijaga fuajeest "koju") ja nüüd saan veateate "failide uuesti allalaadimine ebaõnnestus" olenemata sellest, mida ma teen.
Tahaksin anda sellele mängule 5 tärni, kuid praegu ma ei saa. Mäng on mängimatu. Iga kord, kui proovin midagi teha, kuvatakse paremas ülanurgas lihtsalt laadimine. See kestab 3–4 minutit ja juhtub iga kord, kui midagi puudutan. 3 asja kogumiseks ja 1 koletisega võitlemiseks ning seejärel akadeemiasse naasmiseks kulub 30 pluss minutit. Mulle see seeria meeldib ja tundub, et mäng tuleb vinge. Ma lihtsalt ei saa tegelikult midagi teha.
Mängu ise on teistega võrreldes suurepärane mängida. Lõpetasin just hiljuti mõlemad Ryza mängud ja olin põnevil seda mängu nähes. Mulle meeldib, kuidas see mängib, rohkem nagu Atelier seeria mäng ja vähem mobiilimäng kliki liigutamiseks. Nii nauditav kui see ka pole, on masendav näha, kuidas nad Gacha süsteemi rakendasid. See on äärmiselt ülehinnatud ja nende igapäevased ostud on ahnuse nimel lihtsalt ahned. Eelregistreerusin mängule muljega, et Ryza on saadaval, lihtsalt selleks, et leida ta kinni nii väga piiratud mänguseina (tõesti 7 päeva?) kui ka mõnevõrra tasulise seina taha. Saate talle teenida ilma maksmata, kuid selle saavutamiseks peaksite peaaegu mitu tundi päevas mängima. Mul on muid asju, mida pean tegema peale terve päeva mobiilimängu mängimise. Kui tema teenimisel poleks olnud ajalimiiti, oleksin ta tõenäoliselt lõpuks kätte saanud.See mäng oleks saanud minult 4-5 tärni, kui mängus olev pärisraha valuuta poleks olnud nii ülehinnatud ja kui Ryza oleks lihtsalt saadaval neile, kes olid piisavalt pühendunud eelregistreerumisele, isegi kui me pidime teda mängides teenima. mitu esimest peatükki. See kaotab ühe tärni Ryza olukorra eest ja teise igapäevase gacha haaramise eest, mis on 5–12 USD päevas. Päevas! Olen mänginud Danmachi mobiilimängu alates eelmise aasta veebruarist ja kuigi nende pärisraha valuuta on samuti veidi ülehinnatud, olen saavutanud peaaegu kõik soovitud tegelased, ilma et oleksin mängule kulutanud, ja see hõlmab ka peamist. tegelased JA kõrvaltegelased saatest. Kõik tasuta.
Alustuseks oli lahe mängida ja ma saan aru, et see on varane väljalase. Siiski vajab see rohkem täiustamist ja ühendamist. Laadimisel alati külmub ja jääb maha. Jätan selle praegu installituks, kuid see vajab põhjalikku hooldusvärskendust.
Ma ei tohiks allalaadimiseks Playpoodi panna 1gb faili, sest mõnikord allalaadimine nurjub, kui 1gb fail ja taaskäivitatakse 0%-lt, sellepärast panen 1*
Krahh loo esimeses osas. Taaskäivitage rakendus ja saan tundmatu vea
See on okei, kuid tõmbemäärad on kohutavad, nii et olge valmis
Mäng on suurepärane, lugu on lõbus, kuid laadimisekraan ja pidevad katkestused tekitavad minus soovi lõpetada ja ma olen vaevalt 14. stseenis...
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Игре улога fnlk
Mulle meeldis see mäng väga, kuid ma ei saa enam mängida, kuna olen lõpmatus ahelas värskenduse vajaduse ja Google Play poe vahel. Ma ei saa mängida, kuna pean mängu värskendama, kuid mulle ei anta värskendamisvõimalust. Tõesti ärritunud, sest mu igapäevane sisselogimisseeria on kadunud ja ma ei saa isegi mängu mängida.
Lugu on lõbus ja armas, kuid mäng mängib nii, nagu arendajad tahtsid seeriast kiiresti raha teenida (sama arendajad, mis Disgaea Online-mängus). Gacha mehaanik on selle hea näide. Enamik mänge eraldab varustuse ja söerulli, kuid selles mängus ühendati need kaks, et vähendada tegelase saamise võimalusi. 1 süsi või 3 käiku. Atelier mängu jaoks on sünteesi väga vähe ja see on üsna piiratud. See vähe, mis seal on, on jube tasakaalust väljas.Esiteks ei näita minu postitatud eelmist arvustust. Teiseks andsin kõrgema hinnangu, aga nüüd annan vaid 1 tärni, kuna ei saa minna Haldjate maale – mäng hangub musta ekraani laadimisel ja kõik. Proovisin seda kümneid kordi pärast vahemälu tühjendamist jne, kuid edutult. Kahju, kuna mäng on lõbus.
See oli lõbus ja mulle meeldis mäng väga, lisaks armastan tegelasi ja suurepärast heliriba. Üks selle mängu negatiivne külg on see, et Coles on nii kallid, et tõukavad enamiku uutest mängijatest eemale. Lisaks on gacha määr liiga madal, see nagu mäng sunnib teid raha kulutama, kuigi Coles on nii kallis. Kui teile tõesti meeldivad Atelier sarjad, siis on soovitatav mängida ainult loo pärast. Kui olete siin lihtsalt lõbu pärast ja otsite uut mängu, siis mõelge enne mängima asumist kaks korda järele.
Ma kogun 1000 cole'i ja kustutasin mängu hetkel, kui gacha andis, imeb üksusi. Pole mõtet oma aega edasi raisata.
See on lõbus mäng...(ma alustan eelmisel nädalal), aga...nüüd 2 päeva...laadimine on üsna aeglane, tundub, et ei saa mängida...armastan seda ateljeed...adieu
läheb paremaks
Suurepärane mäng, kuid see viimane värskendus ei lase mul mängida. Väidab, et seda tuleb värskendada, kuid Play poes pole värskendusvalikut. Vaadake lõputut sisselogimiskatset, värskendamist, Play poodi ümbersuunamist ja värskendusi pole saadaval. Ahjaa. See oli lõbus, kuni see kestis!
Mulle meeldib see, kuid töötan 50–60 tundi nädalas, nii et seda on raske nii, nagu ette nähtud, kulutanud raha käivitamisele toetuseks, kuid isiklikult ei tunne ma seda enamasti 100%, kui ma ei saa seda teenida. Vähemalt see ei ole piiratud aeg bs, nii et ma eeldan, et kõik tuleb uuesti täis, see võtab lihtsalt aega, mis on korras. Ma armastan nende mänge, kuid gachas N lahingusöödud tunduvad mulle tüütud ja viimane asi, mida ma teha tahan, on see, et koju jõudes saan sisu ja mängijate säilitamise sündmusi, kuid kui mäng on kindel, siis ei
1 tärni andmine. Mäng jääb maha ja lakkab reageerimast. Pean uuesti alustama. Ei tasu installida, seega desinstallin selle.
Nad kustutasid mu esimese arvustuse. Ärge vaevake selle mänguga. Vigu on palju, näiteks multirežiim ei tööta kunagi, laadimisekraani tardumine. Lihtsalt ära raiska oma aega.
Ma ei tea, kas see on ainult minus? Kontroller ei tööta minu jaoks. Hankimiseks puudutage miljoneid. Suht kurb
Kena mäng, kuid siiski liiga palju vigu, sageli tõrkeid ja ei reageeri, eriti kui lähete kohe kaardimenüü kaudu tagasi uurimisest baasi. Ja kus kurat on väljumisnupp? Väljun mängust alati rakenduse sulgemisega.
Mul on hea meel ateljeemängu üle, mida saan taskus mängida. See on originaalse meisterdamismängu ateljee.Mul on vaid üks kaebus, mis tundub, et multisüsteem ei tööta, see lihtsalt ütleb, et multi initsialiseerib. Kui saate selle parandada, annan teile viis tärni.
Mäng töötas esimest nädalat, nüüd ei taha enam üldse töötada.
Bakstenen breker Quest Arcade vacx